Angst tandarts Utrecht
Staalwijk is gespecialiseerd in
Implantologie & ENDODONTOLOGIE

Angst tandarts Utrecht

Bent u op zoek naar een angst tandarts in Utrecht? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Het komt tegenwoordig vaak voor: angst voor de tandarts. Deze angsten kunnen ontstaan zijn door eerdere ervaringen, door verhalen van kennissen of angst bij ouders. Behalve dat het heel vervelend is, is het elke keer een grote drempel om naar de tandarts te gaan. Wij zijn een erkend tandarts op het gebied van angst. Door middel van hypnose zorgen we ervoor dat u geen pijn heeft, en daarnaast ook veel minder angst voor de volgende keer.

Onze specialiteiten als angst tandarts

Wij zijn gespecialiseerd in meerdere takken van het tandartsvak.

  • Algemene tandheelkunde
  • Endodontologie
  • Paradontologie
  • Mensen met angst

Onze specialisten hebben behalve een hoop ervaring ook hun Master gehaald aan de universiteit, waardoor we onze professionaliteit kunnen garanderen.

Veelgestelde vragen

  • Waarom naar de angst tandarts?

Als u bang bent voor de tandarts, dan bent u bij Tandartspraktijk Staalwijk aan het goede adres. Het komt vaak voor: angst voor de tandarts. Dit kan zijn ontstaan door eerdere ervaringen, verhalen van kennissen of tandarts angst bij ouders. Door middel van hypnose zorgen we ervoor dat u geen pijn heeft en daarnaast ook minder angst heeft voor de volgende keer.

  • Is er een angst tandarts in Utrecht?

Tandartspraktijk Staalwijk is een angst tandarts in Utrecht. Wij zijn een erkende tandarts op het gebied van angst. Angst voor de tandarts zorgt voor een grote drempel om naar de tandarts te gaan. Wij willen die angst graag bij u wegnemen en ervoor zorgen dat u met een gerust en ontspannen gevoel de praktijk verlaat.

Afspraak maken voor de angst tandarts in Utrecht?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.