Hypnose
Staalwijk is gespecialiseerd in
Implantologie & ENDODONTOLOGIE

Hypnose

Er zijn veel mensen die angst hebben om naar de tandarts te gaan. In Nederland is zo’n 40% van de mensen bang voor een tandartsbezoek. Dit zorgt ervoor dat patiënten controles overslaan en er niets gedaan wordt aan tandproblemen. Hierdoor verergert de situatie. Gelukkig kunt u bij ons terecht. Wij kunnen behandelingen onder hypnose uitvoeren. Bij Staalwijk wordt u behandeld met veilige technieken en bieden wij professionele begeleiding.

Waarom hypnose bij patiënten

Algemeen gesteld omdat hypnose een toegevoegde waarde betekent zowel voor de patiënt als voor de tandarts. Hypnosetechnieken kunnen inbouwen worden zodat de patiënt zich meer op zijn gemak voelt, zich beter begrepen voelt en meer open staat voor de behandeling. De behandelingen verlopen vlotter. Expliciete hypnose is een meerwaarde bij angstige patiënten waarbij hypnose de angst significant reduceert. Hypnose begint als een aanvulling op de algemene relaxatie. Met hypnose zijn er talrijke therapeutische mogelijkheden: specifieke ontspanning, pijn en angstreductie, behandelen van bepaalde fobische klachten en volledige analgesie van de mond.

Ons gespecialiseerde team

Het team van Staalwijk bestaat uit ervaren tandartsen, tandartsassistenten, anesthesiemedewerkers, mondhygiënisten en pijnspecialisten. Wij weten exact hoe we het beste om moeten gaan met uw angst. U bent verzekerd van een professionele en geruststellende manier van begeleiden.

Behandelingen

U kunt bij ons terecht voor diverse behandelingen, deze kunnen ook onder hypnose uitgevoerd worden.

  • Implantaten
  • Esthetische tandheelkunde
  • Mondhygiëne
  • Wortelkanaal behandeling
  • Parodontitis

Wij houden rekening met uw angst

Vindt u het aanzicht van een tandartshaakje of het geluid van de boor ook vervelend? Voortaan is dat niet meer nodig. Wij bieden diverse behandelingen die onder behandeling mogelijk zijn. Iedereen uit ons team heeft een langdurige opleiding genoten en is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied. Een stralende lach is een wens van iedereen. Uw gebit is onze zorg.

Afspraak maken

Uw mondgezondheid en tevredenheid staan bij ons centraal. Voor iedere behandeling plannen wij voldoende tijd in. Wilt u een afspraak maken? Neem contact met ons op of vul het contactformulier in op onze website. Het is tevens mogelijk binnen te wandelen tijdens onze openingstijden. Van maandag tot en met donderdag zijn wij geopend van 08:00 – 21:00. Op vrijdagen van 08:00 – 16:00.

zijn er talrijke therapeutische mogelijkheden: Specifieke ontspanning, pijn en angstreductie, behandelen van bepaalde fobische klachten en volledige analgesie van de mond.

INSCHRIJVEN AFSPRAAK MAKEN