Kindertandarts Utrecht
Staalwijk is gespecialiseerd in
Implantologie & ENDODONTOLOGIE

Kindertandarts Utrecht

Het gebit geldt voor iedereen als persoonlijk visitekaartje. Goed onderhoud is belangrijk, dit geldt voor jong en oud. Zo behoren kinderen hun tanden minstens twee maal per dag goed te poetsen. Zoekt u nog een kindertandarts in de omgeving van Utrecht? Maak kennis met Staalwijk tandartsen. Bij ons staat de patiënt voor op, dus ook als het gaat om kleine patiënten. Voor elke behandeling plannen we genoeg tijd zodat u de aandacht krijgt die u nodig heeft. Kernwaarden die tandartsenpraktijk Staalwijk goed omschrijven zijn kwaliteit, zorgvuldigheid, kindvriendelijkheid en esthetiek. U kunt bij ons terecht voor behandelingen als kroon- en brugwerk, esthetische tandheelkunde, mondhygiëne, wortelkanaalbehandelingen, parodontitis en hypnose.

Ons specialisme

Er zijn twee onderdelen waarin wij als tandartspraktijk gespecialiseerd in zijn en dat zijn implantologie en endodontologie. Vaak wanneer iemand één of meerdere tanden verloren is wordt er voor implantaten gekozen, dit is een mooie oplossing. Last van tandproblemen? Endodontologie helpt problemen rondom tanden en wortels te voorkomen.

Angst en hypnose

Soms vinden kinderen het niet leuk om naar de tandarts te gaan of zijn ze zelfs bang. Gelukkig heeft Staalwijk een manier gevonden om hier hulp bij te bieden, namelijk door middel van hypnosetechnieken. Een kind voelt zich meer ontspannen waardoor de behandeling vlotter verloopt. Het begint als een aanvulling op algemene relaxatie. Dankzij hypnose zijn er talloze therapeutische mogelijkheden: Specifieke ontspanning, pijn en angstreductie, behandelen van bepaalde fobische klachten en volledige analgesie van de mond.

Maak kennis met tandartspraktijk Staalwijk

Een afspraak maken bij kindertandarts Staalwijk in Utrecht? U kunt er voor kiezen ons contactformulier op de website in te vullen of bel ons. De eerste afspraak kunt u zien als kennismaking en standaard controle van het gebit. De geschiedenis en bijzonderheden van het gebit worden doorgenomen en er kan een behandelplan worden opgesteld. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.