Tandarts Utrecht
Staalwijk is gespecialiseerd in
Implantologie & ENDODONTOLOGIE

Tandarts Utrecht

Uw gebit is uw persoonlijke visitekaartje. Het goed onderhouden is dus van groot belang. Zoekt u nog een tandarts in de omgeving Utrecht? We laten u graag kennis maken met Staalwijk Tandartsen. De patiënt staat bij ons voorop. We plannen daarom voor iedere behandeling genoeg tijd in. Elke behandeling bespreken we met u en we stellen u op de hoogte van de bijbehorende kosten. Kernwaarden die tandartsenpraktijk Staalwijk goed omschrijven zijn kwaliteit, zorgvuldigheid, kindvriendelijkheid en esthetiek. Voor behandelingen als esthetische tandheelkunde, kroon- en brugwerk, mondhygiëne, wortelkanaalbehandelingen, parodontitis en hypnose kunt u bij ons terecht.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Wij zijn gespecialiseerd in implantologie en endodontologie. Mensen die één of meerdere tanden verloren zijn kiezen in dat geval vaak voor implantaten. Heeft u problemen met uw gebit? Endodontologie is er om problemen rondom de tanden, wortels en het kaakbot te voorkomen.

Hypnose

Een vrij unieke techniek die wij toepassen is hypnose. Waarom wij dit toepassen? Het komt veel voor dat mensen niet graag naar de tandarts gaan. In sommige gevallen is het zo erg dat er sprake is van angst. Dit kan ontstaan zijn door eerdere ervaringen, verhalen van anderen of angst van ouders. Dit is erg vervelend en hierdoor kan het een opgave zijn om naar de tandarts te gaan. Dankzij hypnosetechnieken kan een patiënt zich meer op zijn gemak voelen. Het begint als aanvulling op de algemene relaxatie. Er zijn diverse therapeutische mogelijkheden: pijn en angstreductie, specifieke ontspanning en het behandelen van fobische klachten.

Kennismaking

Wilt u een afspraak maken bij Staalwijk Tandarts in Utrecht? Vul het contactformulier op de website in of neem telefonisch contact met ons op. De eerste afspraak zal bestaan uit een kennismaking en controle van uw gebit. De tandarts kijkt samen met u uw tandheelkundige geschiedenis.