Beste Tandarts Utrecht
Staalwijk is gespecialiseerd in
Implantologie & ENDODONTOLOGIE

Beste Tandarts Utrecht

Bij Staalwijk Tandartsen bent u verzekerd bent u verzekerd van persoonlijke aandacht, goede zorg en adviezen om uw gebit gezond te houden. Op onze website vindt u informatie over onze praktijk, het team, behandelingen en de openingstijden. De praktijk is gelegen in Utrecht en voorzien van de allerbeste apparatuur. Bij ons kunt u altijd rekenen op persoonlijk en deskundig advies. Wij voorzien u van praktische tips zodat we samen werken aan een gezond gebit. Voor een goede tandarts in Utrecht bent u bij Staalwijk aan het juiste adres.

Onze specialismen

Naast de reguliere controles en behandelingen zijn wij gespecialiseerd in de volgende vakgebieden:

Onder algemene tandheelkunde vallen jaarlijkse controles, het vullen van gaatjes en plaatsen van kronen. Endodontologie is een specialisatie binnen de tandheelkunde. Onze endodontoloog voert complexe wortelkanaalbehandelingen met een microscoop uit. Dit is nodig wanneer uw tand of kies ontstoken is. Ontstoken zenuwen kunnen afsterven en een ontsteking in de wortelpunt veroorzaken. Het is van groot belang een ontsteking tijdig te behandelen om te voorkomen dat de tand of kies verloren gaat.
Ervaart u klachten van uw tandvlees? Breng een bezoek aan onze parodontoloog. Een vergevorderde tandvleesontsteking, parodontitis, kan vervelende gevolgen hebben. Kaakbot kan verdwijnen waardoor tanden en kiezen los gaan zitten en zelfs uitvallen.
Een tand of kies verloren? Bij ons kunt u terecht voor het plaatsen van implantaten. Implantologie is een onderdeel van tandheelkunde waar we ons bezighouden met het plaatsen van tandheelkundige implantaten. Dit zijn blijvende oplossingen voor ontbrekende tanden/kiezen.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Staalwijk Tandartsen is een moderne praktijk. Onze gespecialiseerde tandartsen werken met de nieuwste technieken, wij omarmen innovaties. Daarnaast creëren we graag een prettige sfeer voor onze cliënten. Onze behandelaren kunnen zich goed in uw persoonlijke situatie verplaatsen en passen de zorg altijd aan naar uw behoefte. Wij zijn niet voor niets één van de beste tandartspraktijken in Utrecht. Kwaliteit staat bij ons voorop, evenals persoonlijke aandacht. Iedere tandarts in de praktijk staat ingeschreven in het BIG-register en voldoet aan de wettelijk gestelde opleidingseisen. Onze specialisten worden regelmatig nageschoold of gaan op cursus om op deze manier altijd op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen in ons vakgebied. Heeft u tandklachten of bent u op zoek naar een goede tandarts waar u terecht kunt voor uw jaarlijkse controle? Neem gerust contact met ons op. We vertellen graag wat we voor u kunnen betekenen.