Implantaten
Staalwijk is gespecialiseerd in
Implantologie & ENDODONTOLOGIE

Implantaten

De implantologische therapie wordt in onze praktijk volgens actuele, wetenschappelijke standaarden toegepast. De implantoloog, beschikt over een grondige, internationaal erkende opleiding op het gebied van de implantologie. Ons aanbod gaat van vervanging van een enkele tand tot de complexe reconstructie van weefselgebreken (bot- en bindweefselopbouw). Vanaf het eerste onderzoek tot aan de finale verzorging van uw implantaten opereren we volgens een beproeft concept. Wij beschikken over moderne technische mogelijkheden, van de sterilisatie en hygiëne tot aan de operatietechniek. Maak voor een consult een afspraak bij de assistente. Wij helpen u graag.

Intake implantaten

De behandeling bij implantaten wordt gedaan door een tandarts implantoloog. Tijdens de intake krijgt u persoonlijk advies van onze tandarts implantoloog. Dit gebeurt op basis van een persoonlijk onderzoek en de eventueel gemaakte foto’s en scans. Tijdens dit gesprek kunt u als patiënt vragen stellen of wensen over implantaten voorleggen aan uw persoonlijke tandarts implantoloog. Hierna krijgt een (nieuw) patiënt een eigen behandelplan.

Wat kost een implantaat?

Neem contact op met de tandarts als u meer wilt weten over de kosten van een implantaat. Inschrijven en het maken van een afspraak doet u bij ons altijd gemakkelijk en snel online! Wanneer wij uw aanmeldingsformulier hebben ontvangen, nemen wij zo spoedig mogelijk contact op voor een eerste afspraak. De eerste afspraak bestaat uit een kennismaking en een gebitscontrole. Samen met u bekijkt de tandarts uw tandheelkundige geschiedenis. Het is belangrijk om klachten of wensen direct door te nemen, zodat het resultaat snel zichtbaar is. Onze glimlach is uniek en tegenwoordig een belangrijk uiterlijk visitekaartje. Staalwijk Tandartsen helpt graag om het gewenste resultaat te behalen: een mooie lach op uw gezicht!

Staalwijk Tandartsen Utrecht

Bent u geïnteresseerd geraakt in implantaat in de omgeving Utrecht? Dan helpt Staalwijk Tandartsen u graag met implantologische therapie. Staalwijk Tandartsen beschikt over moderne technische mogelijkheden. Onze filosofie is om de wens van de patiënt te voltooien: een mooi gezonde glimlach. De wens naar een mooi gezonde glimlach is tegenwoordig door het gebruik van moderne tandheelkunde voor bijna iedereen bereikbaar. Neem snel contact met ons op!

INSCHRIJVEN AFSPRAAK MAKEN