Mondhygiëniste Utrecht
Staalwijk is gespecialiseerd in
Implantologie & ENDODONTOLOGIE

Mondhygiëniste Utrecht

Wilt u tandbederf en tandvleesaandoeningen voorkomen? Breng dan eens een bezoek aan de mondhygiënist van tandartspraktijk Staalwijk in Utrecht. Preventief werken staat in onze praktijk centraal. Er kunnen namelijk veel problemen voorkomen worden door een goede mondhygiëne. Onze mondzorg is toegesneden op ieders behandelbehoefte. De basis voor elke behandeling is bij ons dan ook persoonlijke aandacht en duidelijke communicatie.

Mondhygiënist en meer

Naast dat u bij ons aan het juiste adres bent voor een goede mondhygiënist, kunt u bij ons voor nog meer behandelingen terecht. Zo zijn wij gespecialiseerd in implantologie en endodontologie. Mist u een tand? Dan kunt u bij ons voor implantaten kiezen. Dit is vaak de beste en mooiste oplossing. Door omstandigheden kunnen er problemen met uw gebit ontstaat. Endodontologie spitst zich toe op de wortels van tanden, kiezen en het omliggende kaakbot. Hierdoor kunnen problemen met het gebit worden opgelost of voorkomen. Denk aan wortelkanaalbehandelingen, wortelpuntbehandelingen en herbehandelingen.

Onze visie

Tandartspraktijk Staalwijk heeft oog voor haar patiënten. We zorgen ervoor dat er voor elke behandeling genoeg tijd is ingepland en we maken enkel gebruik van klinisch bewezen materiaal. Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop. We nemen elke behandeling met u door en vertellen wat de bijkomende kosten zijn. Kernwaarden die onze praktijk goed omschrijven zijn dan ook: kwaliteit, zorgvuldigheid, kindvriendelijkheid en esthetiek.

Neem contact me ons op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan nu een afspraak bij de mondhygiënist van Staalwijk in Utrecht. Dit is telefonisch mogelijk of vul het contactformulier op de website in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij zijn een moderne tandartspraktijk waar u terecht kunt voor kroon- en brugwerk, wortelkanaalbehandelingen, implantaten, esthetische tandheelkunde en parodontitis. Onze specialisten zijn altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in ons vakgebied en passen deze indien mogelijk ook altijd toe. Wij zijn elke maandag tot en met donderdag geopend van 08:00 – 21:00 en op vrijdag van 09:00 – 17:00.