Spoed tandarts Utrecht
Staalwijk is gespecialiseerd in
Implantologie & ENDODONTOLOGIE

Spoed tandarts Utrecht

Zoekt u met spoed een tandarts in Utrecht? U kunt bij tandartspraktijk Staalwijk terecht! Jaarlijks de tandarts bezoeken is goed voor de gezondheid van uw gebit. Het kan voorkomen dat er zich plotseling problemen met uw gebit voordoen. Denk aan een afgebroken tand of kies of een hevige pijn die niet met pijnstilling te onderdrukken is. Kortom situaties die niet tot de volgende werkdag kunnen wachten. Naast deze spoedhulp bieden wij de volgende diensten: mondhygiëne, implantaten, wortelkanaalbehandelingen, kroon- en brugwerk, esthetische tandheelkunde en parodontitis. Wij stellen de gezondheid van uw gebit centraal.

Onze specialiteiten

Tandartspraktijk is gespecialiseerd in onderstaande behandelingen:

  • Algemene tandheelkunde
  • Endodontologie
  • Paradontologie
  • Implantologie

Wortelkanaalbehandelingen (endodontologie) is toch wel één van de meest uitgevoerde behandelingen in de praktijk. Het team maakt hiervoor gebruik van elektronische en digitale instrumenten. Ervaart u problemen met uw tandvlees? Wij helpen u dit oplossen en voorkomen. Wij wordt in de praktijk implantologie volgens actuele, wetenschappelijke standaarden toegepast.

Angst voor de tandarts

Of u nu met spoed een tandarts nodig heeft of voor een gewone controle, er zijn veel mensen die angst hebben voor de tandarts. Dit kan ontstaan zijn door eerdere ervaringen, verhalen van anderen of angst bij ouders. Dit is erg vervelend en kan een reden zijn niet naar de tandarts te gaan terwijl dit juist van groot belang is! Tandartspraktijk Staalwijk is een erkend tandarts op het gebied van angst. We kunnen ervoor zorgen dat u minder pijn ervaart tijdens een behandeling zodat u de volgende keer minder bang hoeft te zijn.

Met spoed een afspraak maken?

Zijn de gebitsklachten die u ervaart zo pijnlijk dat wachten niet mogelijk is? Neem dan direct contact met ons op en wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk bij ons terecht kunt. Voor een reguliere controle kunt u het contactformulier op de website invullen. Er wordt dan contact met u opgenomen. Het is ook mogelijk om tijdens onze openingstijden binnen te wandelen en dan een afspraak te maken.